Overig

Ik geef regelmatig lezingen [zie Publiekslezingen] tijdens of ben te gast bij evenementen die bedoeld zijn voor een groter publiek. Zo was ik bijvoorbeeld in maart 2015 te gast bij de talkshow Autoloze Zondag van literair productiehuis Wintertuin in Nijmegen.

wintertuin

Interview Autoloze Zondag

Daarnaast:

  • Blog ik op Kennislink over mijn onderzoek via het project Faces of Science van de Koninklijke Academie van Wetenschappen. In dit filmpje vertel ik over mijn promotie-onderzoek.

Vier promovendi nemen het tegen elkaar op in de ScienceBattle: wie heeft het beste verhaal over zijn of haar onderzoek? Bij welke presentatie gaat een wereld voor je open? Snap je waar het over gaat? Voel je de passie? Kun je het navertellen? Zie:

In een gedreven presentatie vertellen promovendi over hun vakgebied en over het onderzoek waar zij mee bezig zijn. Er komen vier wetenschappers aan bod en in totaal krijgen ze elk tien minuten de tijd. Aan het eind van de performance  kiest het publiek een winnaar.

  •  Werk ik voor  Pre-University College Humanities Radboud Universiteit

Het Pre-University College Humanities van de Radboud Universiteit stelt zich tot doel de overstap van VO naar WO zo soepel mogelijk te maken. Op deze website staan de activiteiten die het PUC Humanities aanbiedt aan scholieren en vakdocenten. Ik bezoek middelbare scholen om over mijn promotieonderzoek te vertellen en scholieren te helpen bij het opzetten van een profielwerkstukonderzoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s