Faces of Science

Afgelopen december kreeg ik te horen dat ik geselecteerd ben voor het KNAW-project Faces of Science, een project voor ‘Talentvolle promovendi aan een Nederlandse universiteit die op aansprekende wijze zijn of haar onderzoek kan presenteren aan de doelgroep van Faces of Science (bovenbouw vwo-leerlingen en studenten)’. Dit jaar zijn er twaalf nieuwe Faces aan het project toegevoegd die de komende maanden in groepjes van drie gepresenteerd zullen worden.

Faces of Science is een online-omgeving waar bezoekers aan de hand van filmpjes, blogs en andere informatie over het onderzoek een kijkje in de wereld van de onderzoeker krijgen. Promovendi nemen de bezoekers mee op een digitale reis naar hun onderzoek, waardoor zij terecht kunnen komen in bijvoorbeeld een laboratorium, een bibliotheek of op een bijzondere locatie ergens in de wereld. Het project is bedoeld om scholieren en studenten kennis te laten maken met de wereld van promovendi en te enthousiasmeren voor de wetenschap.

Ik zal vanaf maart gaan bloggen op Kennislink over mijn promotieonderzoek naar de leefwereld van adellijke vrouwen in de zestiende eeuw. Het filmpje dat gemaakt wordt over mijn onderzoek zal dan ook gepresenteerd worden.

Walraven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s